Новини

Назад към всички
a49ee51b4869198eae7c1289ffea9c07.jpg

Неделен Винил Базар

След 52 епизода и безбройни часове бийтове решихме, че е крайно време да освежим The Sunday Bunch с издание, посветено изцяло на ambient музиката. Съвсем естествено първото име, което изплува в съзнанието ни беше Краси Йончев или scav.

Като част от крюто около Atmospheric, Краси е редовен участник в ambient и experimental събития, а за много от нас е познат като главното действащо лице зад Acoustic Waves и един от хората, на които имаме доверие що се отнася до саунд. Модуларните му експерименти пък доведоха до най-значимото му постижение досега - дебютният албум “Morphing Clouds”, който получи множество положителни ревюта през миналата година. Хора като Краси определно ни влияят вдъхновяващо, затова нямаме търпение да чуем какво е подготвил за следващия ни епизод.

Чуйте ambient сета на scav в комбинация с ambient визуализации от minimaleye, онлайн в YouTube или на живо в Koncept на 9-ти Февруари.

Щастливи сме да споделим, че това издание на The Sunday Bunch ще бъде съпроводено и от масивен vinyl базар, в който участие ще вземат, водещите магазини за плочи - TABA, Laterna, Micro Records и Underground Vinyl Market от Пловдив, така че се оформя един чудесен следобед за всички диджеи и меломани.


Събитието във Facebook

© 2024 The Sunday Bunch
bgen