Новини

Назад към всички
Giammarco-Orsini.jpg

Ноемврийски бънч с Giammarco Orsini.

Спомените от септемврийското ни издание са още доста пресни, но решихме, че е време да създадем нови. Значи е дошъл моментът да обявим традционния ноемврийски Bunch – на 17-ти ноември в Koncept Space. Този път ще ви изненадаме с гости от Италия и Гърция, както и с добре познато местно име.

Името на Giammarco Orisni нашумя през последните няколко години, най-вече благодарение на логичното му преместване от Пескара в Берлин. Италианецът със сигурност е познат на тези от вас, които следят сцената около Club Der Visionaerе или лейбъли като Partisan и Elephant Moon (силно препоръчваме да чуете последното му EP за Partisan). Като диджей Giammarco впечатлява с безкомпромисна техника, трудни за идентифициране парчета и силно влияние от 90-тарския италиански саунд.

Вторият ни гост също идва от Южна Европа. Arthur K е добре известен на гръцката публика като резидент и организатор на Prism – серия събития в Солун с гости като DJ Masda, Z@p и Laurine, което ви дава представа за нивото, което да очаквате от него зад пулта. Arthouros ни спечели и като каризматичен персонаж с афинитет към дългите афтърпартита.  

Местният играч в лайнъпа ни е Deyan Dimitrov – познато лице на родната сцена и наш добър приятел. През последните години той оформи стила си като диджей след безкрайни часове, отдадени на продукция и пускане, а към момента графикът му се движи между Букурещ, София и гореспоменатия Солун, където често участва в евентите Prism.

Част от събитието ще бъде излъчено на живо в нашата Фейсбук Страница.Събитие в RA + билети

© 2024 The Sunday Bunch
bgen