Новини

Назад към всички
gene 1.jpg

Осем Години Счупване на Стереотипи

Време е да вдигнем тост и да празнуваме в чест на The Sunday Bunch. Изминаха 8 години от деня, в който те прекрачиха социалните норми и дръзнаха да гърмят в Неделя.

Който твърди, че неделите са за почивка и отмора, очевидно не е изживял магията на парти в седмия ден от седмицата. Комбинацията от добра музика, колоритна публика и приглушено осветление перфектно противодейства на напрежението през уикенда.

За да отбележат повода, от The Sunday Bunch сa подготвили най-добрата си продукция до този момент. Обединяват усилия с EXE Club – дългоочаквана комбинация на две от най-дейните творчески сили в cофийската парти сцена. Двете организации впрягат умове и ръце за да предоставят перфектната обстановка за нашата неделна вакханалия. Готвят ни и няколко специални изненади, за които ще разберем само и единствено на място.

Както традицията повелява, лайнъпът е изключителен - към любимците на местната публика Alexander Kyosev, Deyan Dimitrov и Factuaw, директно от Берлин се включва и Gene on Earth.

Джийн Артър, подвизаващ се под псевдонима, Gene on Earth, е американски диджей, продуцент и собственик на лейбъла Limousine Dream. През последните години оказва съществено влияние върху възраждането на повлияната от 90те години house & electro сцена. Стилът му е изпълнен с меланхолия, висока енергия и дебели дози фънк, а техническите му умения са несравними. Това са само малка част от причините днес той да е един от най-желаните изпълнители в индустрията.

Alexander Kyosev е една от добре пазените тайни на София. Талантлив диджей, продуцент с набито ухо за тънките детайли и майстор в изкуството на смесването и манипулирането на енергията в залата. Кьосев е познат със свежото си, непринудено отношение и това се усеща още повече, когато се появи зад пулта. Изведнъж става лек като перо, движи се с грация и ни доставя завладяващо звуково пътешествие.

Deyan Dimitrov е селектор с талант да открива брутални високооктанови парчета и колекция от плочи, предизвикваща завист. Закоравял меломан, който черпи вдъхновение от дълбоките краища на електронната музика. Редовно ни чупи главите с динамични сетове, през които дори и за миг не можем да се откъснем от dancefloor-a.

Factuaw имаше солидна 2022 г. - музиката му прекрачи отвъд границите на България, а сетовете му оставиха усмивки на лицата на рейвъри от София до Израел. Лавирайки между trippy, high-energy и uplifting звуци, той показва широк набор от стилове, и ги подплатява с acid нотки и безупречни дълги блендове.

Изредихме достатъчно причини защо трябва да биете X-a на задаващата се работна седмица. Така че остана само едно: да се пуснем към “The Sunday Bunch”.  Там ще се спуснем дълбоко след Алиса в заешката дупка, а единственото правило е да бъдем неподправено себе си, без всякакви задръжки.

Нека си кажем „Наздраве!“ за още една година в която разчупваме социалните норми и живеем на ръба. Нима ни е нужно спокойствие само защото е неделя?


Джем Деянов

КУПЕТЕ БИЛЕТЧЕТА ОТ ТУК

ЛИНК КЪМ СЪБИТИЕТО ВЪВ FACEBOOK

RA

© 2024 The Sunday Bunch
bgen