Новини

Назад към всички
38680985_2377113992329084_4946052533840773120_o.jpg

Festival in the Nature пази природата чиста.

Има нещо магическо във Festival in the nature. Oнова чувство за уединение, за загуба на времепространственото измерение и за пълното потапяне в музиката, което прави всичко толкова сюрреалистично, че можем да се отдадем на любовта си към електронния саунд и природата във всичките й форми. Този път не само на думи, а и с действия, за които организаторите смело напомнят.

Едно от големите предизвикателства на фестивала всяка година е да направи така, че когато четиридневната музикална идилия в гората приключи, на мястото да няма следи от употреба. И така както тя дава на хората възможност да се смеят, танцуват, пеят, мечтаят безкрайно, и хората да ѝ подарят своето отношение с мисъл, за да изглежда горският пейзаж добре дори и след тях.

С няколко прости действия всъщност всички ще могат да допринесат за всеобщата хармония със заобикалящата ги среда. И тук може би е важно да кажем кои са те и това, че боклуците принадлежат на кофите за боклук, фасовете на пепелниците, брокатът – на нощните клубове (о, да, и той е замърсител на природата), а пластмасата за еднократна употреба – всъщност тя изобщо няма място нито тук, нито в живота ни, така че няма да бъде толерирана.

Няма как подобно събитие да обърне глава настрани от големите предизвикателства на нашето време, но с минимални усилия то може да не остави отпечатък върху земята, която ни приютява така любезно всички.

Освен четиридневен парти маратон с мисъл към природата с музикален смисъл ще го изпълни дългият списък артисти, които ще се качат зад пулта на главната сцена. Музикалната вакханалия започва от четвъртък, в петък и събота се развихря на цели две сцени, на една от които Where We At: дебютират, а неделята свършва чак в понеделник, когато сме сигурни, че ще сме повече от музикално извисени. Нямаме търпение да се потопим в този малък горски свят, а ако и ти имаш подобни намерения, следи @Festivalinthenature във Фейсбук.


Линк към Събитието

Линк към Resident Advisor + билети

Билети от Bilet.bg

© 2023 The Sunday Bunch
bgen