Новини

Назад към всички
test london 3 LAST+Meoko RESIDENTADVISOR.jpg

The Sunday Bunch в Лондон!

За обикновените хора неделя е просто последният ден от седмицата. Не и за нас. Нашата неделя не е край, а напротив – понякога е самото начало. Неделя е пълна с възможности и изненади. За нас неделя е начин на мислене.

С 50 лайв стрийма, безброй записани часове музика и солиден брой събития на българска земя с гости като Thomas Melchior, Robin Ordell, Lamache и Zendid, The Sunday Bunch  популяризира концепцията на неделните партита и се утвърди като незаменим участник в родната сцена. Затова решихме, че е дошъл моментът да излезем от границите, които сами сме си поставили и да споделим нашето виждане за добро прекарване в неделя и извън България. Едва ли има по-добро място за тази цел от Лондон – град с много наши приятели, в който неделната парти култура е дълбоко вкоренена.

Какъв е планът?

Избрахме за хедлайнер име, което в последните години стана един от символите на лондонската сцена. Бивш резидент на Undersound, основател на лейбъла и партитата NorthSouth, отдаден digger и талантлив продуцент – мислим, че Harry McCanna няма нужда от по-дълго интро. Щастливи сме, че именно той е специалният гост на първото ни международно издание.

Останалата част от лайнъпа е запазена изцяло за български таланти. Основателят на The Sunday Bunch Georgi и базирания в Лондон Slavi Peev ще направят b2b сет, a добрите ни приятели и чести участници в бънчове Alexandar Kyosev и Mario Milev дооформят нашия неделен следобед.

Наш любезен домакин е StarLane Pizza Bar.


Събитие в RA + билети

Събитие във Facebook

© 2024 The Sunday Bunch
bgen