Новини

Назад към всички
Francesco Del Garda 2.JPG

The Sunday Bunch Става на Пет

Март е известен с две основополагащи събития - идването на пролетта и рожденият ден на The Sunday Bunch. Смятаме да се фокусираме върху второто, тъй като тази година е особено важна за нас - отбелязваме половин десетилетие от създаването си. The Sunday Bunch стартира преди 5 години като локална серия от видео подкасти, а с времето се превърна в едно от най-обичаните партита на родната сцена. Затова сме особено развълнувани да обявим лайнъпа за тазгодишното ни празненство.

През последните няколко години Francesco Del Garda се оформи като най-търсеното име от клубове и фестивали, които промотират неконвенционален хаус, техно и електро. Горд собственик на безумно мащабна колекция, той сякаш притежава безкраен поток от невъзможни за идентифициране плочи, които разтърсват най-добрите дансинги по целия свят. Добавяме вечно позитивната му енергия и безкомпромисен миксинг и Francesco определено е най-вълнуващият гост, който бихме си пожелали.

Ако сте посещавали точните клубове и партита в София, шансът да не сте засичали голямата усмивка на Гаро е минимален. Денислав Велев е известен на родната публика като куратор на Studio EW и един от най-опитните и утвърдени български диджеи, като едновременно е част от берлинската клубна сцена. Нямаме търпение да посрещнем Garo за неговия Sunday Bunch дебют.

Последното име в лайнъпа няма да е изненада за никого. Georgi е лицето на The Sunday Bunch и основният двигател зад развитието на проекта през тези 5 години. Georgi често дава шанс на млади таланти и приятели да осигурят локален съпорт на партитата, затова очакваме с голям интерес какво ни е приготвил в кейса си за този специален повод.

И тъй като тази година рожденият ни ден съвпада с Деня на жената, искаме да зарадваме всички дами с безплатен вход за партито.

Очакваме всички стари, нови и бъдещи приятели на 8-ми март в Koncept.


Събитието във Facebook

Събитието в RA + билети

© 2024 The Sunday Bunch
bgen