Новини

Назад към всички
Lamache, Zendid WHITE.jpg

The Sunday Bunch с Lamache и Zendid.

Краят на едно нещо води след себе си началото на друго. Лятото и жегата през деня бавно си отиват, но горещите вечери остават с настъпването на новия клубен сезон в столицата. Поизтупали пясъка от краката си след танцуването по морските плажове, обуваме удобните маратонки и те каним на 22 септември в най-новата парти локация в София – Koncept Space, където заедно да празнуваме както независимостта на България, така и свободата днес да изразяваме себе си чрез музика. Качествена електронна музика.

Хедлайнери на The Sunday Bunch ще бъдат Lamache и диджейското дуо Zendid, и тримата родом от Тулуза, Франция.

Артистичният път на Lamache минава през култовия лондонски колектив Toi Toi Musik, а в момента живее в Берлин, където работи усилено върху лейбъла си Discobar. Zendid, от своя страна, започват музикалния си трип зад пулта, като пускат заедно по партита и усъвършенстват уменията си в студиото. Сега са част от парижкия колектив Yoyaku, сред който виждаме и Lamache, и утвърдени диджеи като Audio Werner и Cabanne.

Своята българска следа на The Sunday Bunch на 22 септември в Koncept Space ще оставят и приятелите ни Alexandar Kyosev и Mario Milev.Линк към Събитието във Facebook

Линк към Resident Advisor + билети

© 2023 The Sunday Bunch
bgen